Krista

Olen Krista, Do it Hair K:n perustaja ja omaan vahvan ammattitaidon vuosien kouluttautumisen myötä. Toimin myös Cutrin Aurora värisarjan Ambassadorina. Olen erikoistunut hiusten vaalennuksiin ja erilaisiin vaalennustekniikoihin, kuten suuret värimuutokset, balayage ja airtouch. Ammattilaisena hallitsen myös hiustenpidennykset.

Opastan ja autan mielelläni sinua valitsemaan juuri sinulle oikeat tuotteet, jotta voit onnistua luomaan kauniin hiustyylin myös kotona.

Ota yhteyttä

Löydät töitäni

Janika

Olen Janika, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Palvelen sinua mielelläni kaikenlaisissa töissä mutta erikoistun samalla myös hiusten vaalennuksiin.  Kampauksetkin luonnistuvat minulta sujuvasti. Palveluihini kuuluvat myös ripsien pidennykset sekä lash- ja browlift.

En malta odottaa että saan juuri sinut asiakkaakseni!

Ota yhteyttä

Löydät töitäni

Peppi

Olen Peppi, toimin tällä hetkellä pelkästään kampaajana, vaikka kosmetologin tutkintokin löytyy. Olen erikoistunut vaalennuksiin, sekä erilaisiin raidotuksiin, mutta palvelen sinua mielelläni muissakin palveluissa. Mun penkissä pääset juttelemaan kaikesta tai rentoutumaan hiljaisuudessa.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ota yhteyttä

Löydät töitäni

Nanna

Olen Nanna ja toimin liikkeessä kosmetologina. Hoitoihini kuuluu kosmetologin perushoidot, niin jalkahoidot sekä  manikyyrit, kuin kasvo- ja vartalohoidotkin. Lisäksi teen sokerointeja ja kohta valikoimaani kuuluu myös lashlift. Hoidoissa käytän APIS Natural Cosmeticsin tuotteita, sekä vartalohoidoissa ja sokeroinneissa käytän kotimaisen Ecopharman tuotteita.

Minulle on tärkeää että hoidoissani jokaisella asiakkaalla on turvallinen ja kiireetön tunnelma.

Ota yhteyttä

Löydät töitäni